|
Scris de Cristian Mezei
|
|
sâmbătă, 22 octombrie 2005 |
Recent, pe instant messengerul Yahoo!, circula fel si fel de mesaje de
SPAM. Una mai grava ca alta. Insa de data asta nmoi ne-am sesizat, si
mesajul este foarte grav. Userii sunt indemnati sa intre pe o interfata
FALSA, dar 100% similara ca si cea a Yahoo! Mail si sa isi introduca
user si parola.
Daca cineva dintre dvs. primeste urmatorul mesaj pe Yahoo! Messenger :
http://213-212-4000.com/images/digits/yahoo/mail.com/ Poze cu mine si prietena mea ;) .
Va rugam IGNORATI-L. Aceea nu este interfata de login a Yahoo Mail.
Nu introduceti user-ul si parola dvs. acolo.
Scopul acestei interfete online este :
1. Membrii sa introduca user-ul si parola.
2. Acestea vor fi stocate intr-o baza de date a fraudatorilor
3. Se face o redicretionare apoi catre realul Yahoo Mail.
Noi deja am facut demersuri, prin trimiterea unui e-mail la Yahoo abuse, in legatura cu aceasta pagina.
Multumim.
Echipa IT Xperts.
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii. Va rugam autentificati-va sau creeati-va un cont. |